Claudio Consoli

Claudio Consoli

Claudios sukker er kendt i Italien som en aromatisk smagsgiver i en stærk espresso, på toppen af panna cotta eller i små tærter «della nonna».

Fremstillingsprocessen bag Claudios økologiske sukkerrørskrystaller er noget ganske særligt. Først høstes sukkerrørene i Andesbjergene og presses, så al juicen kommer ud. Denne friske juice er fuld af vitaminer og mineraler – nøjagtig ligesom frisk frugtjuice. Dernæst reduceres juicen ved lav varme i store kobberkedler, som sikrer at vitaminerne stadig bevares. Til sidst presses de i blokke og rives til de færdige sukkerrøskrystaller. Hemmeligheden bag dette sukkerkrydderi er i al sin enkelthed den nænsomme behandling fra start til slut – noget Claudio gennem årtier har udviklet og perfektioneret, til stor glæde for alle os der elsker det aromatiske sukkerkrydderi.


økologiske sukkerrørs krystaller er produceret her:

Emilia-Romagna
Italien