Opskrifter / Pasta

Jordskokkesuppe med hasselnødder og pappardelle

4 personer
Jordskokkesuppe med hasselnødder og pappardelle

1 løg
750 g jordskokker
1 spsk Il Fornaio Extra jomfru olivenolie
2 fed hvidløg
4 kvist timian
2 dl hvidvin
1 ¼ liter grøntsagsbouillon
Peber
Il Fornaio Middelhavssalt
200 g Il Fornaio parpadelle
1-2 spsk citronolie
2 spsk afskallede hasselnødder
Frisk timian til pynt

Hak løget fint. Skræl jordskokkerne og skær dem i mundrette stykker.

Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg, jordskokker og timian et par minutter. Tilsæt hvidvin og kog ind.

Hæld bouillon på og lad jordskokkerne simre ved svag varme under låg i ca. 30 min. til de er møre.

Blend suppen til en ensartet konsistens. Er den for tyk spædes til med mere bouillon. Smag suppen til med salt og peber.

Kog pappardelle som angivet på emballagen og afdryp. Fordel pasta i bunden af suppetallerken og spæd til med suppe. Dryp citronolie over og drys med hakkede hasselnødder. Top jordskokkesuppe n med lidt frisk timian.