Vores varer / Økologisk Pappardelle m. Æg

Økologisk Pappardelle m. Æg

Produceret af familien iacoponi

Familien Iacoponis kompromisløse tilgang til råvarerne og store kendskab til traditionel pastabagning har ført til udviklingen af Il Fornaios økologiske Pappardelle – en pasta med en let konsistens, stor smag og fast bid. Fuldstændig som frisk, hjemmelavet pasta. Familien bruger friske økologiske æg, som slås ud lige før dejen blandes. Der er hele 23% æg i dejen, så når pastaen nedsænkes i det kogende vand, frigives straks en frisk duft af æg og modent korn. Den italienske hvede er rig på protein og smag, grundet de mange solskinstimer og tørre klima. Ingredienserne til pastadejen hældes i lidt efter lidt af parrets søn Federico, og derefter bliver pastaen presset i bronzeforme. Den friske pasta lægges manuelt til tørre på trærammer og herefter bages den ved lave temperaturer i hele to døgn.

 

 

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser: Økologisk durummel, økologisk hvedemel tipo  ’00’, økologiske friske æg, 31%.

Næringsindhold pr. 100 g: Energi: 873,2 Kj/ 368,4 Kcal.
Fedt 4,4 g – heraf mættede fedtsyrer 3,2 g. Kulhydrater 68 g – heraf sukkerarter 2 g. Protein 15,1 g. Salt 0,12 g.

Varenummer: 442503

Økologisk Pappardelle m. Æg

er produceret her:

friuli-v-g
Italien



Kan købes i

Irma, Udvalgte Meny butikker, Føtex, Bilka