Vores varer / Økologiske Sukkerrørskrystaller

Økologiske Sukkerrørskrystaller

Produceret af Claudio Consoli

Sukkerrørskrystaller er mørk sukker med en grov struktur og en lidt fugtig konsistens. Det har en kraftigere smag end mange andre sukkertyper med masser af noter af karamel, honning og lakrids, hvilket gør det fantastisk at drysse i caffe latten, i is, bagværk, karamel og i rubs fx til pulled pork eller langtidsbraiseret flanksteak. I det hele taget kan sukkerrørs krystallerne bruges i alle de tilfælde, der ellers kalder på rørsukker, men hvor der gerne må være endnu mere smag på færde.

Krystallerne er – ligesom rørsukker – udvundet af sukkerrør, hvilket er en høj tropisk græsart med et højt indhold af sukker. Sukkeret forløses ved at udvinde saften fra rørene og derefter koge den i kobberkedler for at fjerne urenheder og vand. Derefter presses den indkogte saft i blokke, som nænsomt kan rives til krystaller. Årsagen til, at krystallerne har større smag, er, at sukkeret ikke er raffineret, sådan som det er tilfældet med langt det meste andet sukker. Ved fremstilling af sukker er sirup og melasse to biprodukter, som begge rummer meget smag, så tommelfingerreglen er, at jo mindre raffineret sukkeret er, desto mere sirup, melasse og dermed smag indeholder det.

Kan anvendes:
– Mysli og Topping til yoghurt
– Kager og desserter
– Kaffe og te
– Marinader og chutney
– Lemonade og gløgg

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser: Økologiske Sukkerrørskrystaller

Energi: 1642,50 Kj/386,50 Kcal.

Ud af 100 g:
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g,
kulhydrater 91,6 g
heraf sukkerarter 91,6 g,
protein 1,76 g,
salt 0,04 g.

Økologiske Sukkerrørskrystaller

er produceret her:

emilia-romagna
Italien



Kan købes i

Kvickly, Irma, Meny, Salling

'