Vores Varer / Pasta

Læs mere...

Vores økologiske pastaer er udviklet i samarbejde med flere pastapionerer i forskellige regioner i Italien. Fælles for dem alle er deres fokus på kreativitet, økologi og ordentligt håndværk.

Pastaen er presset i bronzeforme og tørret over lang tid ved en lave temperaturer. Herved bibeholdes aroma, struktur og porøsitet. Pastaen får bedre smag, fastere bid og absorberer saucen perfekt. En kvalitet som ikke opnås ved de industrielle pastaer, hvor pastadejen presses gennem teflonforme ved høj varme.
 
Strukturen er hemmeligheden bag vores pasta. Forskellige strukturer giver forskelligt bid og varierer smagsoplevelsen. Derfor er det ikke ligegyldigt hvilken pasta du vælger til din madlavning. Pasta opdeles i korte og lange typer – korte pastatyper egner sig fortrinligt til at blive blandet i salater eller andre retter med mundrette bidder. Lange pastatyper er velegnede til de mere flydende pastasaucer.
 
Mængden af fuldkorn i pastaen er også helt op til dig – sortimentet går fra den klassiske durumpasta over pasta lavet på 50 % fuldkornsdurummel til pasta lavet på 100 % fuldkornsdurummel. Ønsker du at give dit fuldkornsindtag et ekstra boost kan du prøve den unikke rug fuldkornspasta med et fiberindhold på 14,6 g. pr. 100 g.
 
 

Luk...