MENU
Progeo

Progeo

Vores hvedemel henter vi i regionen Emilia Romagna i Norditalien. Herfra kommer noget af verdens bedste hvedemel. Som med alle andre frugter og grøntsager giver solens stråler kraft og smag, det samme er gældende for korn. I mange tusinde år har Valle Padana, hvor Po floden passerer igennem, været et beriget sted for dyrkning af korn. Det balancerede klima med kolde vintre og solrige somre, sammen med den frugtbare jord, giver en mel med en mild struktur og en sødlig smag. De mange solskinstimer i vækstsæsonen er med til at øge indholdet af gluten i melet og dermed give en elastisk dej.

Progeo, som vores hvedemelsproducent hedder, er drevet af de lokale landbrug, hvor korntyper, dyrkningsmetoder og høst er nøje aftalt, for således at opnå den bedste kvalitet på kornet. Når kornet er høstet, opbevares det i siloer, hvor temperaturen er lav. Den lave temperatur er den bedste og mest naturlige måde at sikre holdbarheden på kornet. Kornet males derefter til mel i Progeos egen mølle i Ganaceto. Igennem hele processen kontrolleres kornet, hvilket er den bedste garanti for økologisk mel af høj kvalitet.


Hvedemel, Fuldkornshvedemel er produceret her:

Emilia-Romagna
Italien