MENU

Opskrifter / Pasta

Linguine med svampecreme og pancetta

2 personer
Linguine med svampecreme og pancetta

300 g Il Fornaio 50% fuldkornslinguine

Il Forniao Extra jomfru olivenolie
80 g panchetta i tynde skiver
500 g svampe – gerne forskellige slags
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 dl hvidvin
250 g ricotta ost
1 lille bundt persille

Varm olivenolie på en pande og steg pancettaen til det er næsten sprødt.
Læg pancettaen til afdrypning på et stykke fedtsugende papir.

 

Rens svampene godt. Skær løget i både.
Varm olien på panden og steg svampe med løg indtil de er gyldne. Tilsæt presset hvidløg og hvidvin. Lad vinen fordampe. Tilsæt ricotta og lad den smelte i de lune svampe. Tag panden af varmen.
Skyl og hak persillen og vend med svampe. Krydr med salt og peber.

Kog linguine som angivet på emballagen og afdryp. Vend pastaen med svampe a la creme og drys pancetta over.