Opskrifter / Brug brødet

Sandwich med Kartoffel, Fennikel og Rosmarin

2 Sandwiches
Sandwich med Kartoffel, Fennikel og Rosmarin

½ Il Fornaio Foccacia brød
Il Fornaio ekstra jomfru olivenolie
1 kugle bøffel mozarella
50 g kogte kartofler
1 lille rødløg
2 kviste frisk rosmarin
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber
1 fennikel
1-2 spsk. citronsaft

Flæk brødet igennem til sandwich brød. Dryp brødet med olivenolie og fordel på en bageplade med bagepapir.

Skær mozarella, kartofler og løg i skiver. Top den ene halvdel af brødet med mozarella, kartofler og løg. Hak rosmarin og drys over. Krydr med salt og peber og bag i ovnene ved 200 grader i ca. 8 min. til osten er smeltet. Den øverste del af brødet skal kun lige lunes.

Skær fennikel i ultra tynde skiver og vend med lidt olivenolie og citronskal før det toppes på brødet. Læg brødene sammen og skær over. Server sandwich lun eller pak ind og gem til madpakken.