MENU

Opskrifter / Sandwich

Saltimbocca som sandwich

2 personer
Saltimbocca som sandwich

2 røde peberfrugter
Ricottacreme:
1 håndfuld frisk krydderurter fx bredbladet persille og basilikum
1 dl ricotta
1 fed hvidløg
2 spsk kapers
saft af 1/2 citron
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber

4 skiver Ciabatta surdejsflute

Il Fornaio Extra jomfruolivenolie
4 kalvefileter á ca. 100 g
4 kviste salvie
8 skiver parmaskinke
kødsnor
Il Fornaio Extra jomfruolivenolie
Frisk basilikum
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber

Halver peberfrugterne, fjern frøstole og læg de halve peberfrugter på en bageplade med bagepapir. De skal ligge med ydersiden opad. Grill peberfrugterne i ovnen ved til de er godt mørke og brankede. Tag dem ud og kom dem i en frysepose. Bind en knude på posen og lad dem ligge ca. 15 min. Tag peberfrugterne ud og pil skindet af. Del peberfrugterne i mindre stykker.

Hak krydderurterne. Rør ricotta med krydderurter, presset hvidløg og kapers.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Dryp brødet med olivenolie og grill det.

Krydr kødet med salt og peber, læg en kvist salvie på hver. Vikl kødet ind i parmaskinke – 2 skiver til hvert stykke kød – og bind sammen med kødsnor.

Varm olien på en pande og steg kødet ved god varme i ca. 2 min. på hver side.
Parmaskinken må gerne blive sprød.

Top de grillede brødskiver med ricottacreme og saltimbocca.

Server med grillede peberfrugter og frisk basilikum.