Opskrifter / Dolci

Polentagrød med pære, lakridssukker og mandler

2-3 personer
Polentagrød med pære, lakridssukker og mandler

2 spsk mandler
2 Clara Friis pærer
1 liter mælk
200 g Il Fornaio polenta
Il Fornaio Middelhavssalt
100 g brombær

et drys lakridspulver
1-2 spsk Il Fornaio sukkerrørskrystaller

 

Polenta som grød i en dejlig kombination med frugt og mandler.

Rist mandlerne gyldne og hak dem groft. Skær pærerne i tynde både.

Hæld mælken i gryden og kog op. Drys polenta i under omrøring. Lad det buldrekoge ca. 5 min. Spæd evt. til med lidt kogende vand. Konsistensen skal være som en blød grød. Smag grøden til med salt.

Fordel grøden i skåle og top med mandler, pærer og brombær. Drys lakridspulver og rørsukker over og server.