MENU

Opskrifter / Antipasti

Pappardelle pasta
Extra jomfru olivenolie
Middelhavssalt
2 fed frisk hvidløg
1/2 lime
Citron (skal være økologisk)
Rosmarin
1 stang kanel
Parmesan

 

Til 4 personer

Kog din pasta i rigeligt vand. Tilsæt salt så vandet smager af havvand og tilsæt evt et par dråber extra jomfru oliven olie.
Hæld extra jomfru olienolie på en pande og varm op. Når du kan dufte olien tilsættes 2 fed hvidløg
– skær hvidløget på langs og placer det med den skårede side nedad.
Tilsæt saften fra 1/2 lime
Tilsæt citron skal fra 1/2 citron
Tilsæt et par stængler rosmarin
Tilsæt 70-80 g revet parmasan
Bland det grundigt sammen med den kogte pasta– tilsæt evt en stang kanel. Hvis saucen mangler væske, så tilføj lidt af saltvandet, som pastaen har kogt i.
Server straks.