Opskrifter / Ris

Kyllingerissalat med blomkål, parmesan og mandler

Kyllingerissalat med blomkål, parmesan og mandler

150 g IL FORNAIO røde fuldkornsris
1 fed hvidløg
Bouillon til kogning
2 stk kyllingebryst
Bouillon til kogning
1 blomkål
2 peberfrugter
1 potte frisk basilikum
50 g parmesanost
2 spsk kapers
30 g saltede mandler
Reven skal af 2 økologiske citroner
IL FORNAIO Extra jomfru olivenolie
IL FORNAIO Middelhavssalt
Peber

Skyl risene og kog med hvidløg i bouillon som angivet på emballagen. Afdryp risene og afkøl.

Kog kyllingen i bouillon i ca. 30 min. Kasser det meste af kogevandet, men lad lidt blive tilbage. Findel / trevl kyllingen med en gaffel a la pulled pork og spæd til med kogevandet, så kødet forbliver saftigt.

Del blomkål i buketter og snit fint. Snit peberfrugt. Vend ris med kylling, blomkål, peberfrugt, basilikumsblade, reven parmesanost, kapers, hakkede saltede mandler og reven citronskal. Dryp olivenolie over. Smag salaten til med olie, salt og peber.


 

'