MENU

Opskrifter / Bagværk

Biscotti med hasselnødder og fennikel       

30-40 stk.
Biscotti med hasselnødder og fennikel       

1 tsk fennikelfrø
225 g Il Fornaio hvedemel tipo 00
225 g sukker
½ tsk bagepulver
1 økologisk citron
2 æg
150 g hasselnødder

Stød fennikelfrøene i en morter. Bland melet med sukker, bagepulver og fennikelfrø. Riv skallen af citronen. Pres saften af halvdelen af citronen. Bland æg, citronskal og citronsaft. Ælt æggene med melblandingen med hænderne. Ælt nødderne i dejen. Del dejen i to og form dem til to tykke pølser ca. 20 cm lange. Kom mel på hænder og på bordet så dejen ikke hænger fast. Læg pølserne på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem dem, de flyder meget ud. Bag kagerne 15 minutter ved 175 grader. Tag dem ud og lad dem køle lidt af. Skær kagerne i ca. 1 cm tykke skiver. Læg dem på bagepladen igen, med skærefladen opad og bag kagerne i ovnen endnu 10 minutter eller til de er gyldenbrune i kanten. Lad kagerne køle af på en rist og opbevar dem i en lufttæt beholder.