Opskrifter / Brug brødet

150 g Il Fornaio Siciliana flute

2 fed hvidløg

2+2 spsk Il Fornaio exstra jomfruolivenolie

1 lille bundt bredbladet persille

Il Fornaio havsalt

friskkværnet sort peber

400 g Il Fornaio linguine

4 personer

Riv eller blend brødet til grov raps. Knus det ene fed hvidløg. Varm 2 spsk olie i en pande og kom brødkrummer i. Steg dem til de begynder at blive gyldne. Tilsæt så knust hvidløg samt lidt salt og peber og steg videre i et minut. Tag brødkrummerne af varmen.

Hak det andet fed hvidløg fint og hak persillen. Kog pastaen al dente i godt saltet vand. Gem en kop af kogevandet, før pastaen sigtes. Varm 2 spsk olie i en stor pande og kom hvidløg og persille i.

Vend det kort rundt i olien – hvidløget må ikke tage farve. Tilsæt så pastaen, en håndfuld af brødkrummerne og en sjat af kogevandet og vend det sammen. Server med ekstra brødkrummer over.