Vores brød / Primitivo Grano

Primitivo Grano

Primitivo Grano

Il Fornaio’s bagere har arbejdet virkeligt hårdt på at udvikle en opskrift og ny tilgang til hvordan vi kombinerer kerner og fuldkorn med surdejen samt selve koldhævningsprocessen. Smagen, teksturen og selve spiseoplevelsen er naturligvis det vigtigste – og bagerne har formået at kreere en bolle med en rar smag af fuldkorn, et godt bid og en saftig krumme. Hemmeligheden er to slags surdej baseret på fuldkorn, hele kogte kerner (durum, rug, hørfrø og græskarkerner) og Tipo 00– kombineret med fuldkornshvedemel naturligvis fra Italien. En kompleks proces med udgangspunkt i simple og ærlige råvarer, der giver et karakterfuldt resultat – Primitivo Grano.

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser:
HVEDEMEL*, vand, FULDKORNSHVEDE*, fuldkornshvedesurdej* (vand, FULDKORNSHVEDMEL), rug
surdej* (vand, RUGMEL*), hørfrø*, græskarkerner*, DURUMKERNER, RUGKERNER, ekstra jomfru
olivenolie*, BYGMALT*, havsalt med jod, gær. *=Økologisk.

Energi: 988 Kj/236 Kcal.

Næringsindgold pr. 100 g:
Fedt 5,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
kulhydrater 36,6 g
heraf sukkerarter 0,4 g
fibre: 4,4 g
protein 7,9 g
salt 0,9 g.


Kan købes i

Irma, Meny