Vores brød / Ciabatta Rustica Brød

Ciabatta Rustica Brød

Ciabatta Rustica Brød

Ciabatta Rustica er et komplekst surdejsbrød med syrlig, rustik smag, saftig krumme og mørk sprød skorpe. Fra stenovnsbageriet på Amager koldhæver Il Fornaio’s bagere surdejen i ca. 24 timer – for at fremelske saftighed og smagsnuancerne fra melet og surdejen.

Ciabatta Rustica er håndlavet og hvert brød har derfor sit eget unikke udtryk. Brødet kan anvendes meget alsidigt – dets syrlighed harmonerer godt sammen med ost til morgenmad, det giver et sprødt modspil til cremede supper og smagen markerer sig elegant i en sandwich.

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser: Hvedemel*, vand, fuldkornshvedesurdej* (vand, fuldkornshvedemel*), rug surdej* (vand, rugmel*), groft rugmel*, fuldkornshvede*, havsalt med jod, gær. *= Økologisk.



Kan købes i

Udvalgte Irma butikker, Coop-Mad